Nieuws

Road to Wembley: zo ziet de weg naar de Champions League-finale eruit

Road to Wembley: zo ziet de weg naar de Champions League-finale eruit

15 maart - 13:29

De loting voor de kwartfinales van de Champions League is achter de rug. De ploegen die doorgaan, weten ook automatisch wie ze kunnen treffen in de halve finales. VoetbalNieuws.nl vertelt je hoe de weg naar de finale op Wembley eruit ziet!

In de Champions League zijn louter topploegen overgebleven. Titelfavorieten Real Madrid en Manchester City spelen bij de laatste acht tegen elkaar en ook de clash tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona is er één om van te watertanden. Arsenal speelt tegen Bayern München en Atlético Madrid ontvangt in de heenwedstrijd Borussia Dortmund, dat PSV uitschakelde.

Op 7 en 8 april vinden de eerste heenduels plaats. De returns zijn een week later, op 14 en 15 april. Op 30 april en 1 mei en op 7 en 8 mei zijn de halve finales. Op zaterdag 1 juni is de finale in het Wembley Stadium in Londen. In onderstaand schema zie je welke ploegen elkaar kunnen treffen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!