Breaking news

Loting kwartfinale Champions League achter de rug: dit zijn de affiches op een rij

Loting kwartfinale Champions League achter de rug: dit zijn de affiches op een rij

15 maart - 12:14 Laatste update: 12:17

De loting voor kwartfinale van de Champions League zit erop. Uit de koker kwam onder meer de kraker tussen Real Madrid en Manchester City. Ook het duel tussen PSG en FC Barcelona is om van te smullen. VoetbalNieuws.nl zet alle vier de wedstrijden voor je op een rijtje. 

Om 12.00 uur ging de loting voor de kwartfinale van de Champions League van start. Vanuit Engeland zijn Arsenal en Manchester City de laatste afgevaardigden. Duitsland heeft met Bayern München en PSV-beul Borussia Dortmund ook nog twee ploegen in de strijd om de Cup met de Grote Oren. Spanje doet het het best met FC Barcelona, Real Madrid én Atlético Madrid die nog kans maken op de eindzege en Frankrijk heeft met Paris Saint-Germain nog een gegadigde. Al die ploegen gingen in de koker en daar rolde een aantal mooie affiches uit. 

Dit zijn de duels in de kwartfinale van de Champions League

Arsenal - Bayern München

Atlético Madrid - Borussia Dortmund

Real Madrid - Manchester City

Paris Saint-Germain - FC Barcelona

Halve finale 1: Atlético Madrid/Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain/FC Barcelona
Halve finale 2: Arsenal/Bayern München - Real Madrid/Manchester City

Voetballiefhebbers zullen nog even geduld moeten hebben tot deze wedstrijden afgewerkt zullen worden. Op 7 en 8 april worden de heenduels in de kwartfinale van het miljardenbal gespeeld. Vervolgens wordt er op 14 en 15 april bepaald wie er nog kans maken op die felbegeerde Champions League-titel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!