Transfernieuws

'Twente meldt zich opnieuw bij Anderlecht voor Vlap en wil definitieve overstap'

'Twente meldt zich opnieuw bij Anderlecht voor Vlap en wil definitieve overstap'

01-07-2022 17:53

FC Twente heeft zich opnieuw gemeld bij RSC Anderlecht om een overstap van Michel Vlap te bespreken. De Belgische club gaf onlangs aan de Nederlander niet te willen verhuren, maar de Tukkers denken nu aan een permanente overname. 

Dat meldt Voetbal International. Vlap kwam het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Twente uit en liet een dusdanig goede indruk achter. De middenvelder speelde in elk Eredivisie-duel van Twente en scoorde vijf keer in 34 wedstrijden. Anderlecht wil Vlap niet opnieuw verhuren, maar Twente wil nu de speler permanent overnemen. Het contract van Vlap loopt tot 2024 door in België. Vlap arriveerde in 2019 bij de Belgische topclub, maar werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Arminia Bielefeld en Twente.

Fortuna Sittard zal de oren spitsen tijdens de onderhandelingen tussen Twente en Anderlecht. De laagvlieger van het afgelopen seizoen is namelijk ook geïnteresseerd in de middenvelder en heeft inmiddels ook al de nodige lijntjes uitgegooid, aldus VI. Twente heeft Tijani Reijnders op het oog als vervanger van Vlap, mocht de deal niet doorgaan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!