Transfernieuws

‘Done deal’ met Feyenoord niet zo zeker: Smal laat van zich horen op Instagram

‘Done deal’ met Feyenoord niet zo zeker: Smal laat van zich horen op Instagram

8 maart - 17:52 Laatste update: 20:08

Gijs Smal heeft op Instagram gereageerd op de eerdere berichtgeving van het Algemeen Dagblad. Het medium meldde vrijdag dat de verdediger van FC Twente bij Feyenoord een contract heeft getekend. Smal gaat op social media in op de vermoedelijke transfer.

Op Instagram zaait de verdediger met een cryptisch bericht twijfel over zijn mogelijke transfer naar Feyenoord. In het bericht zet de speler: ‘Getekend?  Done deal? Geruchten blijven geruchten’. Verder post hij een foto van zichzelf op de training bij FC Twente. De speler zet daarbij de tekst: ‘Focus op morgen’. Hij lijkt hiermee een transfer naar Feyenoord niet te willen bevestigen.

Eerder vandaag meldde het AD dat de linksachter getekend zou hebben bij Feyenoord. Smal zou de eerste zomeraanwinst van de Rotterdammers zijn. De 26-jarige Smal speelde eerder voor FC Volendam. In Rotterdam zou hij de concurrentie aan moeten gaan met Quilindschy Hartman. Al is de kans groot dat Hartman komende zomer een transfer gaat maken. Volgens het AD had Smal eerder al bij FC Twente aangegeven zijn aflopende contract niet te willen verlengen. Dit seizoen begon Smal geblesseerd, maar sinds zijn rentree in oktober is hij een vaste waarde in het elftal van Joseph Oosting. 


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!