Breaking news

'Feyenoord richt de pijlen op transfervrije speler van FC Twente'

'Feyenoord richt de pijlen op transfervrije speler van FC Twente'

6 maart - 20:54 Laatste update: 21:02
1

Feyenoord wil Gijs Smal overnemen van FC Twente, meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. De 26-jarige linksback beschikt over een aflopend contract in Enschede en kan dus de overstap maken naar Rotterdam. Feyenoord hoopt snel toe te slaan voor de verdediger.

Feyenoord hoopt Smal snel vast te kunnen leggen. Volgens 1908.nl zouden het management van de linkspoot en de clubleiding van Feyenoord al meerdere voorstellen over en weer gedaan hebben. 

Smal kwam tot op heden 113 wedstrijden in actie voor FC Twente. Daarin wist de verdediger vier keer te scoren en was hij negentien keer aangever. De linksback staat er met zijn speelwijze goed op in Rotterdam, waardoor zijn komst veel steun kent.

De speler zal zelf ook nog overtuigd moeten worden. Feyenoord beschikt op die positie namelijk ook over Quilindschy Hartman en Marcos López. Met de komst van Smal lijken de Rotterdammers al voor te sorteren op een eventueel vertrek van een van dat tweetal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!