Breaking news

'Feyenoord na concrete gesprekken op poleposition voor PSV-talent Babadi'

'Feyenoord na concrete gesprekken op poleposition voor PSV-talent Babadi'

23 februari - 07:57 Laatste update: 08:10

Feyenoord lijkt de beste papieren te hebben om Isaac Babadi te binnen. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl liggen de Rotterdammers op poleposition voor het grote talent van PSV. Het is niet de eerste keer dat Feyenoord en de aanvaller aan elkaar gelinkt worden.

Babadi kan door zijn nog altijd aflopende contract komende zomer transfervrij vertrekken bij PSV. In december bleek al dat Feyenoord gebruik wil maken van zijn situatie in Eindhoven. Nu blijkt dat de Rotterdammers ook daadwerkelijk werk aan het maken zijn van de eventuele komst van Babadi. 'De concrete toenadering voor Babadi is afgelopen weekeinde in de avonduren in gang gekomen', klinkt het. Feyenoord zou volgens het medium al met de speler en zijn entourage fysiek hebben gesproken. Beide kampen zouden positief kijken naar een zomerse overstap naar De Kuip. 

Bij Feyenoord zou de achttienjarige Babadi worden gezien als een potentiële basisklant, die niet alleen als aanvallende middenvelder maar ook als vleugelaanvaller kan worden ingezet. Met een eventueel aanhouden van Slot komend seizoen zou de komst van de tiener alleen maar toenemen, zo stelt het medium. Ondanks de vergaande interesse van Feyenoord in Babadi, hoopt men in Eindhoven nog altijd op een langer verblijf van de aanvaller. Daarnaast zou ook Olympique Marseille kijken naar de jeugdinternational. Echter zou de aanvaller zelf binnen Nederland willen blijven.

De teller van Babadi in de hoofdmacht staat na zijn debuut in strijd om de Johan Cruijff Schaal inmiddels op zestien optredens. Daarin was de aanvaller goed voor twee doelpunten.