Nieuws

Waarom doet Sheraldo Becker niet mee met Real Sociedad tegen PSG?

Waarom doet Sheraldo Becker niet mee met Real Sociedad tegen PSG?

14 februari - 20:52

Sheraldo Becker is de enige Nederlander die woensdagavond in actie had kunnen komen bij het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Real Sociedad. De aanvaller van de Basken is er echter niet bij. Waarom niet? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Becker maakte afgelopen zomer een toptransfer van Union Berlin naar Sociedad. De 29-jarige aanvaller speelde in Nederland voor onder meer Jong Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag en leverde Union een schamel bedrag van slechts drie miljoen euro op.

Is Sheraldo Becker geblesseerd?

De geboren Amsterdammer speelde tot dusver drie officiële duels voor Sociedad, waarvan twee als basisklant. Zijn droom om in de Champions League te spelen moet hij echter nog even uitstellen. Becker kampt namelijk met een hamstringblessure en zal daarom woensdagavond niet in actie komen tegen PSG. Of hij de return op 5 maart wel kan halen, is nog onduidelijk.

Paris Saint-Germain – Real Sociedad begint woensdagavond om 21.00 uur in het Parc des Princes. De wedstrijd is via Langs de Lijn live te volgen bij VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog vind je hier.