Opstellingen

Opstelling: Bosz mist zes spelers en ziet Saibari terugkeren voor topduel met Ajax

Opstelling: Bosz mist zes spelers en ziet Saibari terugkeren voor topduel met Ajax

3 februari - 18:38 Laatste update: 18:58
3

PSV gaat met Ismael Saibari in de basis aftrappen voor de kraker tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De ziekenboeg is flink bij de Eindhovenaren: zes spelers ontbreken, waaronder ook Guus Til. Dit is de opstelling van Peter Bosz tegen zijn oude werkgever. 

Walter Benítez verdedigt het doel van de koploper. In de verdediging moeten Jordan Teze, Andre Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest de aanvallers van Ajax afstoppen. Op het middenveld ontbreekt Joey Veerman en staan Jerdy Schouten, Mauro Júnior en Saibari op het middenveld. Laatstgenoemde werd uitgeschakeld op de Afrika Cup met Marokko en begint direct in de basis. Guus Til ontbreekt vanwege een blessure.

In de aanval ook weinig verrassingen: Noa Lang is vanwege hamstringproblemen de komende tijd niet inzetbaar en daarom speelt Hirving Lozano op de linkerflank. Johan Bakayoko bezet de rechtsbuitenpositie. Aanvoerder Luuk de Jong staat in de spits.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Saibari; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!