Nieuws

Geen versterking: dit is waardoor PSV naast jeugdinternational Manhoef greep

Geen versterking: dit is waardoor PSV naast jeugdinternational Manhoef greep

2 februari - 07:56

Million Manhoef is deze winter vertrokken van Vitesse naar Stoke City. PSV had ook interesse in de speler, maar waarom wilde Manhoef liever naar het tweede niveau van Engeland? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Stoke City legt ongeveer vier miljoen euro neer voor Manhoef. Deze week stond de speler kortstondig in de belangstelling van PSV, maar de buitenspeler is maar wat blij met zijn transfer naar de nummer negentien van de Championship.

Hoe ervaart Manhoef zijn transfer naar Stoke City?

"Ik ben blij dat het hem is geworden. Met Wouter Burger heb ik gesproken, met hem heb ik bij Jong Oranje gespeeld. En Ki-Jana Hoever... Nederlandse jongens, dat is fijn voor de aanpassing", vervolgt Manhoef. De speler geeft aan dat een transfer naar het buitenland zijn voorkeur had. 

De speler heeft niet alleen met huidige spleres van Stoke gesproken, maar ook met voormalig spelers van de club."Lewis Baker, die ook bij Vitesse heeft gespeeld, zei veel goede dingen. Ik heb goede verhalen gehoord, dat is mooi." Ook met zijn aanvoerder Marco van Ginkel sprak hij over de transfer. "Ik heb het er ook met hem over gehad. Hij had alleen maar mooie woorden."

Hoe reageerde Manhoef op de vermeende interesse van PSV?

Manhoef zegt geen moment getwijfeld te hebben toen ook PSV zich meldde voor de speler. "Ik wilde graag naar Stoke. Dat was sowieso mijn bedoeling en dat is ook uitgekomen", zegt Manhoef tegen ESPN.

Dit was het spektakel tijdens Deadline Day in Nederland!