Nieuws

Transferupdate Driouech: 'Over en weer spelletjes en contract van meerdere jaren'

Transferupdate Driouech: 'Over en weer spelletjes en contract van meerdere jaren'

1 februari - 09:45 Laatste update: 09:45
2

PSV heeft nog altijd geen definitief akkoord over de transfer van Couhaib Driouech van Excelsior. Op woensdag, de dag voor Transfer Deadline Day, trokken de Eindhovenaren bijna de stekker uit de deal. Een hevige strijd met Feyenoord wacht.

In het Eindhovens Dagblad is er veel aandacht voor de mogelijke transfer van Couhaib Driouech naar PSV. De bal ligt echter bij Excelsior. De Kralingers willen een enorme smak geld hebben voor hun smaakmaker en willen hem het liefste niet kwijt in de winterse transferperiode. 'Er werden over en weer spelletjes gespeeld. PSV verlegde de aandacht even naar Million Manhoef van Vitesse, terwijl vanuit Rotterdamse hoek ook vol druk werd gezet op de Eindhovenaren door de interesse van Feyenoord volop te laten doorschemeren aan PSV. Technisch manager Niels van Duinen wilde de boel volgens bronnen al afblazen, maar woensdagavond waren er nog altijd gesprekken met PSV', schrijft het ED.

Tijdens het zomerse transferwindow troefde Feyenoord de Eindhovenaren af in de strijd voor Ian Beelen. Dat wil PSV zich niet nog een keer laten gebeuren en daarbij kan het Champions League voetbal ontzettend helpen, zo denkt het Eindhovens Dagblad. 'De jeugdinternational van Marokko krijgt in Eindhoven de kans om Champions League-voetbal te spelen en een titel te pakken. Tot woensdag had het management van de speler alleen informatie-aanvragen van Feyenoord gehad, terwijl PSV concreter is geweest.'

De persoonlijke voorwaardes die PSV in het contract van de talentvolle vleugelaanvaller stopt moeten volgens De Telegraaf geen obstakel worden. 'Er ligt in Eindhoven een contract voor 4,5 jaar klaar voor de IJmuidenaar en de persoonlijke voorwaarden zullen geen enkel beletsel vormen voor de deal', aldus de krant. Hoewel een contract tot 2027 eerst de planning leek, blijkt de contractduur nog hoger uit te vallen. Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, meldt namelijk dat er een contract tot 2028 klaar ligt.