Nieuws

'FC Twente dreigt mis te grijpen: Monaco werkt niet mee aan vertrek van Boadu'

'FC Twente dreigt mis te grijpen: Monaco werkt niet mee aan vertrek van Boadu'

30 januari - 21:44 Laatste update: 22:19

Myron Boadu leek lang op weg naar FC Twente, maar de Tukkers dreigen mis te grijpen. AS Monaco is vooralsnog niet van plan mee te werken aan een vertrek van de Nederlandse spits, meldt Tubantia.

Boadu moest in Enschede de opvolger worden van Manfred Ugalde, die op zijn beurt vertrok naar Spartak Moskou. Technisch directeur Arnold Bruggink vloog dit weekend al naar Monaco om de deal te sluiten, bevestigde trainer Joseph Oosting. "Arnold zit in het vliegtuig. Ik denk dat hij op weg is naar Boadu. Ik ben niet iemand die schimmig doet, of wat dan ook. We moeten er een spits bij hebben en hebben een lijstje", stelde de oefenmeester.

Nu lijkt de zaak muurvast te zitten door de houding van Monaco. De Franse club is op dit moment niet van plan om Boadu te laten gaan en dus krijgt Twente twee dagen voor het verstrijken van de transferdeadline een flinke domper te verwerken. Lequincio Zeefuik stond ook op het lijstje van Twente, maar de aanvaller van FC Volendam lijkt spoedig gepresenteerd te worden bij AZ.