Nieuws

Speculaties barsten weer los: ex-Ajax-target André gesignaleerd in Amsterdam

Speculaties barsten weer los: ex-Ajax-target André gesignaleerd in Amsterdam

13 januari - 14:12

De speculaties over een mogelijke transfer van de Braziliaan André Trindade naar Ajax hebben weer aardig wat gestalte gekregen. De controleur van Fluminense deelt op Instagram beelden dat hij in Amsterdam is. De 22-jarige nam onder meer een kijkje bij de Zaanse Schans.

Waarom is André Trindade in Amsterdam?

Of het enkel een vakantie betreft, of dat André in onze hoofdstad is voor contractonderhandelingen, is niet duidelijk. Door André zijn beelden op sociale media wordt het laatste in ieder geval een stuk aannemelijker dan voorheen.

André stond gelangere tijd op de radar van Ajax, maar de Godenzonen pakten nooit volledig door. Volgens Transfermarkt ligt zijn geschatte waarde om en nabij de 25 miljoen euro, iets wat voor de club onhaalbaar zou zijn. Zijn contract bij de winnaar van de Copa Libertadores loopt bovendien nog tot december 2026. André wordt ook in verband gebracht met Liverpool, FC Barcelona en Fulham.

Ajax had tevens voormalig Liverpool-ster Jordan Henderson in het vizier voor de positie van defensieve middenvelder, maar de Engelsman lijkt zijn voorkeur te hebben gegeven aan een overstap naar Juventus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!