Transfernieuws

'Liverpool en Real Madrid krijgen BVB-vraagprijs voor Bellingham te horen'

'Liverpool en Real Madrid krijgen BVB-vraagprijs voor Bellingham te horen'

29-06-2022 14:33 Laatste update: 14:39
1

Toptalent Jude Bellingham staat naar verluidt al geruime tijd in de belangstelling van Real Madrid en Liverpool én Manchester United. Borussia Dortmund heeft volgens BILD aan die clubs duidelijk gemaakt welk prijskaartje er om zijn nek hangt.

Volgens de Duitse boulevardkrant verlangen Die Borussen een bedrag van 120 miljoen euro voor de altijd nog maar 19-jarige middenvelder. Bellingham werd in 2020 voor een bedrag van 25 miljoen euro overgenomen van Birmingham City. Ondanks zijn prille leeftijd werkte hij al 89 wedstrijden af voor BVB, daarin scoorde hij tien keer en leverde hij achttien assists.

Aangezien het Real-middenveld bestaande uit Luka Modric, Toni Kroos en Casemiro langzaamaan op leeftijd begint te raken, is De Konklijke begonnen voor te sorteren op de toekomst. In die hoedanigheid werden onder meer Eduardo Camavinga (vorig jaar) en Aurélien Tchouaméni (deze zomer) al aangetrokken. Bellingham lijkt het volgende toptalent te zijn dat naar Estadio Santiago Bernabéu moet komen.

Manchester United lijkt voor deze periode Frenkie de Jong als topprioriteit voor de versterking van het middenveld te hebben gebombardeerd. Liverpool heeft sinds het vertrek van Georginio Wijnaldum op het middenveld geen 'grote' aankoop meer gedaan voor die linie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!