Opstellingen

Bosz wijzigt bekerelftal tegen FC Twente: Drommel op doel, smaakmaker op de bank

Bosz wijzigt bekerelftal tegen FC Twente: Drommel op doel, smaakmaker op de bank

21-12-2023 19:46 Laatste update: 19:54

Peter Bosz heeft zijn elftal voor de bekerwedstrijd tegen FC Twente op diverse plekken gewijzigd. Zo neemt Joël Drommel als aangekondigd plek onder de lat, waar de Eindhovenaren het vanaf de aftrap gaan doen zonder smaakmaker Ismael Saibari

Tegen de bezoekers uit Enschede neemt Drommel plaats onder de lat tegen zijn oude club. Het is de eerste keer dit seizoen dat Bosz een beroep doet op zijn reservedoelman, die wel al twee keer op doel stond bij Jong PSV. In de verdediging is er weer plek voor André Ramalho, waardoor Jerdy Schouten weer op het middenveld uit de voeten kan. In de competitiewedstrijd tegen AZ (0-4) zagen we de Oranje-international nog als centrale verdediger in actie. Verder staan de vertrouwde namen van Olivier Boscagli, Sergiño Dest en Jordan Teze achterin.

Op het middenveld keist Bosz naast Schouten voor het vertrouwde tweetal van Guus Til en Joey Veerman, waar Malik Tillman weer als vleugelaanvaller op papier staat. Verder moeten Johan Bakayoko en Luuk de Jong weer voor de doelpunten zorgen.

Opstelling van PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong en Tillman.