Nieuws

Waar en hoe laat wordt de derby Liverpool - Manchester United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de derby Liverpool - Manchester United uitgezonden?

15-12-2023 13:45

Donkere wolken pakken zich langzaam maar zeker samen boven Manchester United en manager Erik ten Hag in het bijzonder. Komende zondag wacht voor hen de lastige uitwedstrijd tegen Liverpool. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester United staat momenteel op een teleurstellende zesde plaats in de Premier League. The Red Devils verloren afgelopen dinsdag met 0-1 van Bayern München in de Champions League en spelen daardoor geen Europees voetbal meer naar de winter. De kritiek en de druk op Ten Hag en zijn team neemt daarom toe.

Bovendien zijn er dit seizoen in de top-vijf competities van Europa slechts drie clubs die minder presteerden dan United; UD Almería, Union Berlin en Burnley. Uiteraard zal het er alles aan doen om een kentering te weeg te brengen, al zal dat in de Northwest Derby tegen Liverpool enorm lastig worden. De ploeg van Jürgen Klopp is namelijk de koploper in de Premier League en ging in 2023/2024 nog maar een keer ten onder.

Liverpool - Manchester United live op tv

Liverpool – Manchester United begint zondag 17 december om 17.30 uur op Anfield Road. De wedstrijd wordt vanaf dat tijdstip live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.