Nieuws

Van 't Schip sprak Olij aan na duel tussen Ajax en Sparta: 'Olijven en tapenades'

Van 't Schip sprak Olij aan na duel tussen Ajax en Sparta: 'Olijven en tapenades'

10-12-2023 15:00 Laatste update: 15:03

John van 't Schip en Nick Olij hadden zaterdagavond een klein onderonsje na het duel tussen Ajax en Sparta. De trainer van Ajax zei dat de goalie de groeten moest doen aan zijn schoonouders.

Ajax won zaterdagavond moeizaam met 2-1 van Sparta en na afloop sprak Van 't Schip Olij aan in het veld. "Ik moest de groeten doen aan mijn schoonouders", onthult de Sparta-doelman een dag later bij het programma Goedemorgen Eredivisie. "Die staan namelijk op de markt in Naarden met olijven en tapenades en daar komt John regelmatig."

"Ze zijn erg lekker, dus als je een keer tijd hebt, Hans", knipoogt Olij naar tafelgast Hans Kraay jr. Olij stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van Ajax, nadat hij een topseizoen in Rotterdam achter de rug had. Voormalig technisch directeur Sven Mislintat koos echter voor Diant Ramaj en dus keept Olij nog altijd bij Sparta.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!