Nieuws

Sánchez onthult bizar verhaal rondom Chili: 'Douchen in eigen uitwerpselen'

Sánchez onthult bizar verhaal rondom Chili: 'Douchen in eigen uitwerpselen'

20 november - 13:45 Laatste update: 13:45

Alexis Sánchez heeft een bizar onsmakelijk verhaal vertelt over de Chileense nationale ploeg. Vooral de faciliteiten die beschikbaar werden gesteld moesten het ontgelden. Het land kwam in de WK kwalificatie niet verder dan een 0-0 tegen Paraguay.

"Vervolgens kom je in dat stadion, zet je de douche aan en word je overgoten met je eigen uitwerpselen. Is dit het nationale team of een derdeklasser", zei Sanchez tijdens een persmoment na de wedstrijd. De wedstrijd in de Zuid-Amerikaanse WK kwalificatie werd gespeeld in het stadion van de club Colo Colo. Het Monumental David Arellano voldeed niet geheel aan de verwachtingen.

Ook de faciliteiten van de Chileense voetbalbond moesten het ontgelden. "In ons trainingscentrum waren er al drie douches die niet werkten. Hebben we om de beurt moeten douchen."

Chili staat achtste in de kwalificatiepoule. Dat geeft geen recht op een WK-ticket en dus is er werk aan de winkel. Bondscoach Eduardo Berizzo is al ontslagen en Nicolás Córdova moet de honneurs tijdelijk waarnemen. Woensdagnacht om 00.30 uur neemt Chili het op tegen Ecuador.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!