Transfernieuws

'FC Utrecht gaat PEC achterna en huurt Nederlandse aanvaller van Hertha BSC'

'FC Utrecht gaat PEC achterna en huurt Nederlandse aanvaller van Hertha BSC'

22-06-2022 10:20

FC Utrecht gaat zich versterken met Daishawn Redan. De aanvaller is momenteel speelachtig bij Hertha BSC en werd het afgelopen seizoen al gehuurd door PEC Zwolle. Het komende seizoen zal de club uit de Domstad Redan huren. 

Dat meldt De Telegraaf. Redan maakte het afgelopen seizoen een goede indruk bij PEC en lijkt nog niet terug te hoeven naar de nummer zestien van de Bundesliga. Redan was een vaste waarde bij PEC en scoorde zes doelpunten en gaf drie assists in 26 wedstrijden. De Nederlander ligt tot 2024 vast bij Hertha, dat op de valreep lijfsbehoud bewerkstelligde op de het hoogste niveau in Duitsland. 

De pas 21-jarige Amsterdammer gaat in de loop van deze week aansluiten bij Utrecht en ondergaat de medische keuring. Utrecht heeft een optie tot koop bedongen bij de huurdeal. Redan speelde ook al negen interlands voor het O21-elftal van het Nederlands elftal, waarin hij vier keer scoorde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!