Transfernieuws

PEC Zwolle heeft vierde versterking binnen: 'Younes is een onvervalste linkspoot'

PEC Zwolle heeft vierde versterking binnen: 'Younes is een onvervalste linkspoot'

18-06-2022 14:34 Laatste update: 15:43

PEC Zwolle heeft met de komst van Younes Taha El Idrissi de vierde aanwinst van het nieuwe seizoen binnen. De aanvaller komt over van FC Volendam en heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Taha El Idrissi speelde voornamelijk in de beloftenploeg van Volendam en verdiende daar zijn transfer naar Zwolle. "Ik heb enkele gesprekken gevoerd met de club en dat versterkte mijn beeld wat ik had van de club", reageert Taha El Idrissi op de clubsite. "PEC Zwolle is een mooie club die aantrekkelijk en aanvallend voetbal wil spelen. Dat past helemaal in mijn straatje en daarom heb ik besloten om mijn carrière hier voort te zetten."

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is erg blij met de nieuwe aanwinst. "Younes is een onvervalste linkspoot die zijn tegenstander graag opzoekt en zowel in aanvallend als verdedigend opzicht bereid is om veel werk te verrichten. Met zijn kwaliteiten en arbeidsethos heeft Younes de technische staf overtuigd van zijn kunnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!