Transfernieuws

ED: PSV krijgt na aankomend jaar nog vier miljoen euro voor Bruma

ED: PSV krijgt na aankomend jaar nog vier miljoen euro voor Bruma

16-06-2022 17:25
1

PSV legde in 2019 twaalf miljoen euro plus bonussen op tafel om Bruma in te lijven en gaat hem over een jaar verkopen aan Fenerbahçe. De Turken zijn verplicht om de koopoptie na de huurovereenkomst te activeren, en zullen dan circa vier miljoen euro over moeten maken naar Eindhoven, weet het Eindhovens Dagblad.

Fenerbahçe rondde de medische keuring van Bruma eerder deze donderdag al af, bevestigde PSV. Dat er een verplichte koopoptie in het contract is opgenomen, werd eerder deze week al duidelijk. De Turken dienen het tot 2024 doorlopende contract van Bruma na dit seizoen af te kopen met een bedrag van vier miljoen euro, meldt het ED.

PSV zal blij zijn dat het de naam van Bruma niet meer op de loonlijst ziet staan. De Portugees international heeft zijn verwachtingen nooit waar kunnen maken, en werd al een keer uitgeleend aan Olympiakos Pireaus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!