Transfernieuws

'Ajax en PSV strijden om Ecuadoriaans talent Ordoñez en hebben concurrentie'

'Ajax en PSV strijden om Ecuadoriaans talent Ordoñez en hebben concurrentie'

11-06-2022 19:00 Laatste update: 19:01

Spannend nieuws uit Ecuador: de talentvolle Joel Ordoñez iis onderweg naar Europa en wordt door een aantal clubs gevolgd. Ajax en PSV zouden bij de groep clubs behoren die de achttienjarige verdediger graag willen hebben. 

Met dat nieuws komt het lokale Bola VIP naar buiten. Ordoñez speelt voor de nationale topclub Independiente del Valle en heeft al elf duels op zijn naam staan. Naast Ajax en PSV zijn onder meer Toulouse, Benfica en Club Brugge geïnteresseerd in de verdediger. Independiente wil ongeveer twee miljoen euro zien voor de verdediger. 

Waar de verdediger zelf het liefst heen wil, is nog niet bekend. PSV is zeer actief op de transfermarkt en is al dicht bij het vastleggen van Savinho. Daarnaast wordt er nog naar Hendrik van Crombrugge (Anderlecht), Kevin Álvarez (Pachuca), Vinícius Souze (KV Mechelen) en Quinten Timber (FC Utrecht). Ajax trekt vooral aan Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur, maar de Amsterdammers tasten nog altijd in het duister over de mogelijke overstap van de Nederlander. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!