Bizarre taferelen in Turkije: fans het veld op en speler deelt karatetrap uit

17 maart - 21:30

Het ging na afloop bij Trabzonspor - Fenerbahçe helemaal mis. Meedere fans bestormden het veld toen de uitploeg aan het juichen was nadat er was afgefloten. Michy Batshuayi deelde zelfs een karatetrap uit aan een van de veldbestormers.

In het affiche stonden de nummer twee en drie tegenover elkaar. Dusan Tadic leverde in de eerste helft twee assists af en Fred scoorde tweemaal. Daarmee leek de overwinning in de tas voor Fenerbahçe, maar toch wist Trabzonspor nog terug te komen. Met een 2-2 stand op het bord werd Batshuayi uiteindelijk de grote man door de winnende goal te scoren. 

Na afloop van de wedstrijd ging het echter helemaal mis. Gedurende de wedstrijd werden er al meedere voorwerpen op het veld gegooid, maar toen Sarı Kanaryalar na afloop feest aan het vieren waren kwamen de fans het veld op. De Belgische aanvaller die de winnende treffer maakte moest zichzelf beschermen en deelde een schop uit.

Het is niet de eerste keer dat het dit seizoen misgaat in Turkije. Eerder werd de competitie al stilgelegd toen een voorzitter een klap uitdeelde aan een scheidsrechter. Wat dit keer de straffen worden moet de komende tijd blijken.