Deze blessure heeft Bijlow opgelopen en zo kijkt Feyenoord-trainer Slot ernaar

4 februari - 17:20 Laatste update: 17:20

Arne Slot heeft erg te doen met Justin Bijlow. De oefenmeester van de Rotterdammers zag zijn doelman opnieuw met een blessure van het veld af gaan en gezien de tranen van de speler lijkt het er niet goed uit te zien.

Tijdens de eerste helft van het duel tussen AZ en Feyenoord ging Bijlow ineens naar de grond. Dat gebeurde na een pass in de richting van Quilindschy Hartman. Voor zo ver nu duidelijk is, gaat het om een blessure aan de kuit, zo liet Slot al even los op de persconferentie. 

"Hij passte een bal naar Quilindschy en toen voelde hij dat het in zijn kuit schoot", begint Slot na afloop bij ESPN. "Nu is het ongelofelijk fijn dat hij over een geweldige mentaliteit beschikt. Hij gaat ook hier weer sterker uitkomen. Het is voor ons ongelofelijk fijn dat we een hele goede tweede keeper hebben die hem al vaker heel goed vervangen heeft, en ook vandaag weer", besluit hij. Ook op de afsluitende persconferentie ging Slot nog even in op de blessure van Bijlow.

Hoe lang Bijlow naar verwachting uit de roulatie is, is onbekend. Wel is het zo dat hij deze specifieke blessure voor de eerste keer in zijn carrière meemaakt.