Breaking news

De Telegraaf meldt: Lukoki op 29-jarige leeftijd overleden

De Telegraaf meldt: Lukoki op 29-jarige leeftijd overleden

09-05-2022 11:39 Laatste update: 11:58

Jody Lukoki is volgens De Telegraaf op 29-jarige leeftijd overleden. De ochtendkrant stelt over bronnen te beschikken die zijn heengaan bevestigen. 

FC Twente heeft met 'ontsteltenis' kennis genomen van het overlijden van de aanvaller, weet De Telegraaf. Het dagblad heeft verder (nog) geen details over de details rondom het overlijden van Lukoki. 

De 29-jarige aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waarna zijn grote doorbraak uitbleef. Hij kwam uiteindelijk tot dertig competitieduels voor de Amsterdammers. Daarna was de drievoudig international van de Democratische Republiek Congo actief voor achtereenvolgens Cambuur (op huurbasis), PEC Zwolle, het Bulgaarse Ludogorets, het Turkse Malatyaspor en tot slot FC Twente.

Een optreden in de hoofdmacht van FC Twente kwam er nooit. De aanvaller scheurde in de voorbereiding op het seizoen 2021/22 zijn kruisband. In februari werd zijn contract bij de Tukkers ontbonden nadat hij veroordeeld werd voor huiselijk geweld. Hij zou zijn vriendin hebben geslagen en geschopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!