Nieuws

Gakpo schudt het hoofd: Ik vind het belachelijk, hij kan er niks aan doen

Gakpo schudt het hoofd: "Ik vind het belachelijk, hij kan er niks aan doen"

08-05-2022 19:32

PSV heeft een zeer zure nasmaak overgehouden aan de topper tegen Feyenoord. De Eindhovenaren leken voor lange tijd de volle buit mee naar huis te nemen, maar zagen de Rotterdammers via een discutabele penalty langszij komen. Aanvoerder Cody Gakpo zag in gesprek met ESPN hoofdschuddend de beelden terug.  

Mauro Júnior, sprong, draaide weg en kreeg de bal tegen zijn elleboog. Voor Serdar Gözübüyük was dit voldoende aanleiding om naar de stip te wijzen. "Ik denk dat het geen penalty is: van zo dichtbij schiet hij zo hard. En Mauro draait gewoon weg, ik denk dat hij er niks aan kan doen", aldus Gakpo, die een zeer sterke eerste helft speelde waarin hij twee prachtgoals maakte. "Ik vind het belachelijk."

PSV liet na om het makke lammetje, dat in de tweede helft in een wolf transformeerde, in de eerste helft te slachten. "Ik denk dat we de eerste helft gewoon domineren, alleen moeten we het dan afmaken, meer scoren", aldus Gakpo. "Zonde, echt zonde."

Als Ajax woensdag thuis van sc Heerenveen wint, is de titel definitief in Amsterdams handen. PSV speelt nog thuis tegen NEC en uit tegen PEC Zwolle.