Breaking news

'Einde seizoen voor Gravenberch: Ajax-middenvelder in het gips'

'Einde seizoen voor Gravenberch: Ajax-middenvelder in het gips'

04-05-2022 16:13 Laatste update: 16:29

Ajax zal het de resterende wedstrijden moeten stellen zonder Ryan Gravenberch. De talentvolle middenvelder is woensdag tijdens de training geblesseerd geraakt aan zijn enkel en zit momenteel in het gips.

De Ajax-middenvelder mist hierdoor het spannende competitieslot. Gravenberch zal niet inzetbaar zijn in de duels met AZ (uit), SC Heerenveen (thuis) en Vitesse (uit). 'De blessure van Gravenberch is volgens bronnen binnen Ajax niet ernstig, maar houdt hem naar verwachting zes weken aan de kant', schrijft De Telegraaf.

Deze blessure kan mogelijk wel een vertrek van de Oranje-international in de weg staan. Gravenberch staat in serieuze belangstelling van Bayern München en zou naar verluidt al een mondeling akkoord hebben met Der Rekordmeister. Mocht de Ajacied aan het eind van het seizoen de Amsterdammers na twaalf seizoenen toch verlaten, heeft hij zijn laatste wedstrijd in het rood-witte shirt al gespeeld.

Gravenberch kwam dit seizoen in 42 officiële duels in actie voor de regerend landskampioen. In deze duels wist hij drie keer het net te vinden en leverde de Oranje-international zes assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!