Nieuws

Romano geeft update over Haaland-transfer: 'Het gaat alleen nog om details'

Romano geeft update over Haaland-transfer: 'Het gaat alleen nog om details'

02-05-2022 16:55 Laatste update: 17:02

Manchester City maakt werk van de komst van Erling Haaland naar Engeland. De doelpuntenmachine uit Noorwegen staat bovenaan het verlanglijstje van The Citizens en slechts 'details' staan een overgang van Borussia Dortmund naar de ploeg van manager Pep Guardiola nog in de weg.

De interesse van de koploper van de Premier League in Haaland is een publiek geheim. "We weten dat Manchester City voortgang maakt in de onderhandelingen met Haaland", vertelt transferexpert Fabrizio Romano in de Here We Go Podcast. "Ze zijn in het proces om hem aan te trekken."

Vervolgens vertelt de Italiaanse journalist dat hij 'in de komende dagen' meer updates verwacht te kunnen geven. "Ze werken momenteel vooral nog aan de details." Daarbij moet gedacht worden aan onder meer de wijze van betalen en de hoogte van commissies die de Noor voor het zetten van zijn handtekening ontvangt.

The Mail Online meldde in een eerder stadium dat Manchester City de Noorse goalgetter het duizelingwekkende salaris van 600.000 euro per week had voorgeschoteld.

Fernandinho
Ook over Fernandinho geeft Romano een update. Onlangs kondigde de Braziliaanse middenvelder op een persconferentie zijn afscheid aan. Club Athletico Paranaense uit zijn vaderland heeft de beste papieren voor zijn komst. Toch houdt de transferexpert een slag om de arm. "Guardiola houdt van hem en wil hem er volgend seizoen nog heel graag bijhebben", besluit hij.