Feyenoord-tegenstander Becker niet gelukkig: 'In mijn ogen moet ik spelen'

Feyenoord-tegenstander Becker niet gelukkig: 'In mijn ogen moet ik spelen'

19 oktober - 14:23
Bundesliga 0 Reacties

Sheraldo Becker kwijnt weg op de bank bij Union Berlin. De Nederlander staat donderdag met zijn ploeg in de Conference League tegenover Feyenoord en geeft zijn trainer een helder signaal af.

De oud-speler van ADO Den Haag deed vorig seizoen in vrijwel alle wedstrijden van de Bundesliga-club mee, maar moet nu blij zijn met elke invalbeurt die hij krijgt. Het leidt tot onbegrip bij de speler zelf. "Ik ben geen goede joker, ik ben een goede speler. Ik weet wat ik kan betekenen voor het team. Daarom is het frustrerend op de bank te zitten. Ik ben niet gekomen om op de bank te zitten", stelt Becker, die zijn trainer een advies geeft, tegenover BILD. "Een speler met mijn kwaliteiten moet in mijn ogen spelen."

Afgelopen weekend liet hij tijdens een spaarzame invalbeurt tegen VfL Wolfsburg zijn voeten spreken door de 2-0 te maken. Het stemt Union-coach Urs Fischer tevreden. "Het is precies het antwoord dat je wil zien als coach. Hij is niet blij met zijn situatie. Maar als je een beroep op hem doet, dan staat hij klaar", erkent Fischer.

Feyenoord en Union Berlin treffen elkaar donderdag 21:00 in De Kuip. Becker hoopt dat zijn sterke invalbeurt genoeg is om in de Conference League-wedstrijd een basisplaats af te hebben gedwongen. "Ik werk hard, ik train hard. Ik zal mijn kans krijgen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie