Nieuws

Gakpo is klaar voor treffen met Leicester: 'Ik ben fit en kan 90 minuten spelen'

Gakpo is klaar voor treffen met Leicester: 'Ik ben fit en kan 90 minuten spelen'

06-04-2022 19:33

Cody Gakpo is fit genoeg om weer negentig minuten te maken voor PSV, verklaart de aanvoerder in aanloop naar het duel tegen Leicester City in de kwartfinale van de Conference League. De international viel geblesseerd uit in de vorige Europese wedstrijd tegen FC Kopenhagen en speelde zaterdag tegen FC Twente alleen de tweede helft.

Wat Gakpo betreft blijft het donderdag niet bij één helft, maar speelt hij de volle negentig minuten, gaf hij aan in de persconferentie. De linksbuiten maakte afgelopen zaterdag indruk met zijn invalbeurt in de Grolsch Veste, waarin hij PSV bij de hand nam om een 3-1 achterstand om te buigen in een 3-3 gelijkspel.

Het treffen met Leicester zal Gakpo extra motivatie geven, aangezien hij door Arsenal wordt begeerd. Een potentiële transfer spookt alleen nog niet door het hoofd van de Nederlander, geeft hij aan. "Ik wil iets winnen, daar is de focus op", wordt hij geciteerd door Voetbal International.

Het duel tussen Leicester en PSV begint morgeno m 21.00 Nederlandse tijd. De terugwedstrijd in Eindhoven gaat ruim twee uur eerder van start, om 18.45.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!