Nieuws

Ten Hag ziet tweetal wel slagen bij Bayern: 'Zou absoluut een goede zet zijn'

Ten Hag ziet tweetal wel slagen bij Bayern: 'Zou absoluut een goede zet zijn'

01-04-2022 19:54

Erik ten Hag heeft in een groot interview met Sport1 aangegeven dat hij Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui goed genoeg acht voor Bayern München. De twee spelers van Ajax staat in de belangstelling van Der Rekordmeister en de oefenmeester is ervan overtuigd dat zij mee kunnen in de Bundesliga.

Ten Hag werd geïnterviewd op sportpark De Toekomst. "Als je met Ajax in de Champions League kunt overleven, kun je dat ook in de Bundesliga. Ik denk ook niet dat we een gemakkelijke tegenstander zouden zijn voor Bayern, maar we zitten natuurlijk nog niet op hetzelfde niveau als zij. Ik weet zeker dat de twee jongens goed kunnen presteren in de Bundesliga", spreekt de trainer van de Amsterdammers.

De trainer ziet een mogelijke overstap van Gravenberch naar München als een mooie kans voor de tiener. "Gravenberch naar Bayern München zou absoluut een goede zet zijn", zegt Ten Hag. "Het zou zeker een zware klus voor hem worden, want er is veel concurrentie bij Bayern. Maar hij is ook het soort speler dat uitdagingen nodig heeft. Hij kan zich zeker aanpassen aan zo’n hoog niveau als bij Bayern", meldt Ten Hag af. 

"Dat zag je ook in de Champions League, want daar speelde hij altijd zijn beste wedstrijden. Maar er is nog niets rond, we hebben nog steeds de hoop dat hij na dit seizoen bij ons blijft", besluit de trainer, die veel belangstelling geniet van Manchester United.