Nieuws

'Dani Alves vraagt clubleiding contact op te nemen met Ajacied'

'Dani Alves vraagt clubleiding contact op te nemen met Ajacied'

24-03-2022 10:09 Laatste update: 10:10

Dani Alves heeft de clubleiding van FC Barcelona achter de schermen gevraagd contact op te nemen met Antony. De 38-jarige vedette is onder de indruk van de Ajacied, waarmee hij zowel in clubverband als in de nationale ploeg heeft samengespeeld.

UOL Sport weet te melden dat Antony op veel steun kan rekenen van Alves. Antony en Alves waren bij het Braziliaanse São Paulo al ploeggenoten tussen 2019 en 2020 en spelen inmiddels samen in de Seleção. Dani Alves wil koste wat het kost de Ajacied naar Catalonië halen, waar hij de concurrentie met onder andere Adama Traoré zou moeten aangaan. Onlangs werd bekend dat de Blaugranas ook geïnteresseerd zijn in Raphinha van Leeds United, een andere Braziliaan

Antony wordt onder meer gevolgd door Bayern München en Liverpool, schrijft het medium. De Braziliaan nam zondag de hoofdrol op zich in de gewonnen Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (3-2). Antony maakte de winnende treffer in de slotfase, maar maakte zich daarna niet geliefd bij de neutrale kijker na enig theater, waar Dusan Tadic ook bij betrokken was.