Nieuws

Mourinho reageert op geheel eigen wijze op kritiek collega-trainer

Mourinho reageert op geheel eigen wijze op kritiek collega-trainer

19-03-2022 20:57

Met José Mourinho als hoofdtrainer is het nooit saai. De Portugese coach werd onlangs 'een grote teleurstelling' genoemd door collega-trainer Zdenek Zeman. Mourinho hield geen blad voor de mond in zijn reactie. 

Mourinho schoof aan voor het persmoment in aanloop naar de kraker tussen AS Roma en Lazio Roma die op zondag plaatsvindt. De oud-trainer van onder meer Real Madrid, Internazionale en FC Porto leek niet onder de indruk van de kritiek. 

"Verwacht je dat een trainer met 25 prijzen antwoord gaat geven op iemand die twee keer kampioen is geworden in de Serie B? Als je me iets vraagt over Giovanni Trapattoni of Fabio Capello, dan geef ik graag antwoord. Maar Zeman... Kom op, dat kan ik niet", reageert Mourinho spottend. 

Zdenek was actief als bij beide Romeinse clubs: tussen 1994 en 1997 was hij actief bij Lazio Roma en schoof hij twee jaar later aan bij AS Roma. In het seizoen 2012-2013 was Zdenek nogmaals actief bij de Giallorossi. Mourinho heeft de tel goed bijgehouden, want hij won inderdaad 25 prijzen. Als trainer won hij de bokalen met Chelsea FC (8), FC Porto (6), Internazionale (5), Real Madrid (3) en Manchester United (3).