Donnarumma doet belofte over tattoo aan Milan-supporters: 'Oké, vooruit'

Donnarumma doet belofte over tattoo aan Milan-supporters: 'Oké, vooruit'

12 oktober - 16:10
Serie A 0 Reacties

Gianluigi Donnarumma baalt ervan dat hij is uitgefloten door de thuisfans tijdens de recente interlands van Italië. Het gefluit was waarschijnlijk afkomstig van AC Milan-fans, wat de 22-jarige goalie niet leuk vindt.

Donnarumma keerde in de afgelopen interlandperiode voor het eerst sinds zijn AC Milan-vertrek terug in San Siro. De aanwezige fans, die Milan naar alle waarschijnlijkheid een warm hart toedragen, floten de 38-voudig international uit. "Ik groeide hier op en zal altijd fan van AC Milan blijven", reageert Donnarumma bij Le Lene. "De afgelopen acht jaar vergeet ik niet snel. Ik blijf altijd van de Milan-supporters houden."

"Het was wel emotioneel om terug te keren", gaat Donnarumma verder. "Ik vind het jammer natuurlijk dat ik werd uitgefloten, maar dat is normaal. Ik zal altijd een Rossoneri zijn."

Donnarumma heeft een tattoo van AC Milan op zijn arm staan, maar die is verwijderbaar. De interviewer vraagt aan Donnarumma of daar ooit een permanente voor in de plaats zal komen. "Dat zullen we zien... Oké, vooruit dan maar", besluit de keeper. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie