Nieuws

John van den Brom hekelt uitspraken opvolger: Wat een bullshit

John van den Brom hekelt uitspraken opvolger: "Wat een bullshit"

20-02-2022 16:00

John van de Brom is niet gediend van de uitspraken van zijn opvolger Bernd Storck. De nieuwe trainer van KRC Genk heeft kritiek geuit op de fitheid van zijn spelers na het vertrek van Van den Brom.

De Duitser heeft de afgelopen weken veel gewerkt aan de fitheid van de spelers van de Belgische topclub. Ze zouden niet fit genoeg zijn. Van den Brom reageert tegenover Het Laatste Nieuws fel op deze uitspraken. "Wat een bullshit, zeg. Alsof wij de hele tijd niets gedaan hebben. Ik vind Genk trouwens qua veldspel nu niet beter dan onder mij."
 
Ondanks de beweringen van zijn opvolger, blijft Van den Brom optimistisch over zijn oude ploeg. Hij denkt zelfs dat ze nog een gooi kunnen doen naar de landstitel. "100%. Omdat ik ze dagelijks heb bezig gezien, maar er mist ook iets. Er mag iets meer verantwoordelijkheid komen uit de groep. Als ze elke wedstrijd echt als team spelen zijn ze onverslaanbaar." Genk bezet momenteel de achtste plaats in de Jupiler Pro League. Een positie die aan het einde van het seizoen niet genoeg zou zijn om deel te mogen nemen aan de play-offs.