Transfernieuws

'PSV kan één naam doorstrepen: rechtercentrale verdediger blijft bij zijn club'

'PSV kan één naam doorstrepen: rechtercentrale verdediger blijft bij zijn club'

1 september - 16:05

PSV kan één naam als rechtercentrale verdediger doorstrepen. Volgens het Eindhovens Dagblad blijft Jarrad Branthwaite in ieder geval bij Everton.

De zoektocht van PSV naar een rechtercentrale verdediger is al even aan de gang. De Eindhovenaren hebben tot op de dag van vandaag nog meerdere ijzers in het vuur met César Montes, Miles Robinson, Davinson Sánchez en Branthwaite. De Engelsman gaat het in ieder geval niet worden, klinkt het.

Volgens het ED blijft Branthwaite bij Everton. Wat de exacte reden achter het mistasten van PSV bij de verdediger is, is onbekend. Wel was het prijskaartje rondom zijn persoon bekend en aan de hoge kant. Naar verluidt lag deze tussen de tien en vijftien miljoen euro.

PSV gaat in ieder geval nog investeren deze vrijdag. De Branders hebben de nodige centen binnen gekregen door de komende verkoop van Sangaré en een aanzienlijk deel daarvan kan worden gebruikt om het hoofdpijndossier op te lossen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!