Breaking news

'PSV zet komst Sánchez nog niet uit het hoofd: 'Eindhovenaren blijven pushen''

'PSV zet komst Sánchez nog niet uit het hoofd: 'Eindhovenaren blijven pushen''

31 augustus - 07:10 Laatste update: 07:12
1

PSV heeft in de interesse in Davinson Sánchez nog niet uit het hoofd gezet. Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagnacht dat de Eindhovenaren blijven pushen om de Colombiaan aan te trekken. Trainer Peter Bosz is nog altijd op zoek naar een extra pion in de centrale verdediging.

De belangstelling van PSV in Sánchez, een voormalig Ajacied, werd een aantal weken geleden al duidelijk. Toen bleek nog dat de mandekker te duur was, maar door de binnengestroomde miljoenen van plaatsing voor de groepsfase van de Champions League is er ineens meer mogelijk.

De clubleiding zou deze week nog naar hem geïnformeerd, zo klinkt het. Sánchez, die naar verluidt tien of vijftien miljoen euro wil gaan verdienen, is op het eerste oog nog steeds een 'big fish', maar de Eindhovenaren blijven pushen. Dinsdag bleek dat Stade Rennes een bod van negen miljoen voor hem had ingediend bij The Spurs.

Zeker is in ieder geval dat PSV een extra centrale verdediger nodig heeft. Woensdag werd middenvelder Jerdy Schouten bijvoorbeeld nog in de basis opgesteld tegen Rangers FC (5-1 winst).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s