Breaking news

'PSV krijgt concurrentie in strijd om Dest: Fransen zoeken contact met verdediger'

'PSV krijgt concurrentie in strijd om Dest: Fransen zoeken contact met verdediger'

18-08-2023 17:58 Laatste update: 18:01

PSV heeft in de strijd om Sergiño Dest concurrentie gekregen van OGC Nice. Dat meldt het Spaanse Relevo vrijdag. De Fransen zouden zelfs al contact hebben opgenomen met de entourage van de Amerikaans-Nederlandse back.

Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat de Eindhovenaren een poging zouden willen wagen voor de oud-Ajacied. Er vonden al gesprekken plaats, maar beide partijen zouden volgens Voetbal International meer tijd nodig hebben in de onderhandelingen. Volgens het Spaanse medium is die er nauwelijks, omdat ondertussen ook Nice zich heeft gemeld. Beide clubs lijken ondertussen evenveel kans te hebben, fifty-fifty.

Nice zou zodoende voor de tweede keer deze transferperiode een Nederlandse club in het vaarwater kunnen zitten. Feyenoord hoopt immers net als Le Gym om Luis Sinisterra los te weken bij Leeds United.

Dest speelde afgelopen seizoen bij AC Milan, dat hem huurde van FC Barcelona. Ondanks dat de Catalanen hem in 2020 voor 21 miljoen euro overnamen van Ajax, hebben ze hem nu niet meer nodig.