Transfernieuws

'Barcelona vertraagt transfer Dembélé naar PSG in de hoop op Saudische deal'

'Barcelona vertraagt transfer Dembélé naar PSG in de hoop op Saudische deal'

06-08-2023 13:22

FC Barcelona is bezig met het vertragen van de overgang van Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain. De Catalanen proberen hiermee de interesse van Saudische clubs aan te wakkeren in een poging een hoger bedrag voor de aanvaller te krijgen. Dat meldt het Franse Foot Mercato.

PSG activeerde deze week de afkoopclausule van vijftig miljoen euro voor Dembélé en dacht de deal voor maandag af te ronden. De speler zelf bereikte al een akkoord met de Parijzenaars.

Barcelona reageert echter traag op documentverzoeken van PSG om tijd te rekken. De reden is een lucratief bod van Al-Hilal uit Saoedi-Arabië, dat Dembélé honderd miljoen euro per jaar plus 50 miljoen euro aan commissies biedt.

De Fransman heeft echter zijn zinnen gezet op een transfer naar PSG en weigert vooralsnog andere opties te overwegen. Daarom lijkt de poging van Barcelona tevergeefs.

Dembélé is zondag gewoon opgeroepen voor de training van Barcelona. De Spaanse club blijft de overdracht van documenten vertragen, maar een overgang lijkt hoe dan ook in de maak.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!