Transfernieuws

Update: 'Neymar aangeboden bij Barcelona, club ziet niks in terugkeer'

Update: 'Neymar aangeboden bij Barcelona, club ziet niks in terugkeer'

05-08-2023 23:17 Laatste update: 23:17

De geruchten over een mogelijke terugkeer van Neymar naar FC Barcelona worden opnieuw aangewakkerd. Onder meer Mundo Deportivo en Diario SPORT berichten over een mogelijke overgang van de Braziliaan.

De journalist Mabkhout Al-Marri, goed ingevoerd bij PSG, claimt in Mundo Deportivo dat Neymar na 6 jaar zou terugkeren naar Barça. Eerder deze transferperiode werd een terugkeer nog uitgesloten door de club.

Ook verwijderde Neymar afgelopen weekend PSG van zijn Instagram-profiel. Een opvallende zet van de veelal actieve Braziliaan op sociale media. Het voedt de geruchten over een naderend vertrek. Bovendien werd ook Neymar gespot op Ibiza, vergezeld door zaakwaarnemer Pini Zahavi. Laatstgenoemde onderhoudt warme banden met Barcelona-voorzitter Joan Laporta.

Een terugkeer naar Camp Nou ligt gevoelig vanwege de manier waarop Neymar in 2017 vertrok. Toen zag Barcelona de aanvaller graag blijven, maar koos hij voor een avontuur in Parijs. Toch kan de komst van de Braziliaan de leegte opvullen die Ousmane Dembélé gaat achterlaten.

Met twee goals in een oefenwedstrijd bewees de aanvaller onlangs nog zijn kwaliteiten voor PSG. Op 31-jarige leeftijd weet de aanvaller met zijn spel nog altijd het verschil te maken.

Update: Neymar zou zijn aangeboden bij zijn oude club FC Barcelona. Volgens Mundo Deportivo is er geen toekomst meer voor de Braziliaan in Parijs en staat hij op de vertreklijst. De technische staf van Barcelona zou gecharmeerd zijn van zijn voetballende kwaliteiten, maar ziet zijn komst niet zitten. Xavi wil het niet riskeren om de goede sfeer in de kleedkamer te verstoren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!