Breaking news

'PSV informeert naar verdediger van Anderlecht, prijskaartje 20 miljoen'

'PSV informeert naar verdediger van Anderlecht, prijskaartje 20 miljoen'

01-08-2023 21:31 Laatste update: 02-08-2023 00:01

PSV heeft de Belgische verdediger Zeno Debast op het oog, zo melden verschillende media. De 19-jarige Belg van Anderlecht staat nadrukkelijk op de radar van de Eindhovenaren, die diep in de buidel zouden moeten tasten.

Debast geldt als een groot talent en heeft al 3 interlands achter zijn naam staan. PSV heeft nog geen officiële actie ondernomen richting Anderlecht, maar overweegt dat wel te doen.

De rechtsbenige centrumverdediger zou tussen de tien en vijftien miljoen euro moeten kosten volgens het Eindhovens Dagblad. Eerder had Feyenoord Transfermarkt het nog over een prijs van twintig miljoen euro. Daar komen dan nog de nodige bonussen bij. Eerder toonde PSV al interesse in Davinson Sánchez, maar die deal ketste af.

Met het aantrekken van Debast zou de positie van André Ramalho en Jordan Teze onder druk komen te staan. Voor Teze is al concrete belangstelling en een vertrek is niet uitgesloten. 

PSV is dringend op zoek naar defensieve versterking. Debast staat nu nadrukkelijk op de lijst in Eindhoven als mogelijke aanwinst. Of het ook tot een bod komt, moet de komende weken blijken.