Transfernieuws

Update: begeerde Bullaude hervat training van Feyenoord na eerdere afwezigheid

Update: begeerde Bullaude hervat training van Feyenoord na eerdere afwezigheid

26-07-2023 11:48 Laatste update: 11:45

Een eventuele transfer van Ezequiel Bullaude lijkt steeds aannemelijker. De Argentijnse middenvelder van Feyenoord verscheen dinsdag niet op de selectietraining. Het Braziliaanse Vasco da Gama heeft goede hoop om hem binnenkort in te lijven.

Dat meldt 1908 dinsdagmiddag. Door de aanstaande komst van Calvin Stengs lijkt Bullaude steeds minder kans te krijgen op speeltijd. Eerder zag hij met Orkun Kökçü en Sebastian Szymanski twee geduchte concurrenten vertrekken, maar de hoop op een basisplaats lijkt ondertussen wel te zijn vervlogen voor de 22-jarige spelmaker.

Naast Vasco da Gama zouden ook Grêmio, Boca Juniors en Cruzeiro vanuit Brazilië hebben geïnformeerd naar Bullaude. In Europa kan hij rekenen op interesse van Bologna en SC Braga. Eerstgenoemde club maakt met een verbeterde aanbieding echter de beste kans om hem over te nemen.

Bullaude werd in de zomer van 2022 voor 2 miljoen euro door Feyenoord overgenomen van Godoy Cruz uit zijn geboorteland. Hij kwam in het afgelopen kampioensseizoen 15 keer in actie voor de Rotterdammers, scoorde daarin eenmaal en gaf ook twee assists.

Update: Ezequiel Bullaude is in tegenstelling tot dinsdag deze woensdag wel op de training van Feyenoord verschenen. De Argentijn staat volgens 1908 nog altijd in de belangstelling van clubs uit Zuid-Amerika en Europa, maar heeft zich gewoon bij de selectie van Arne Slot gevoegd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!