Transfernieuws

1908: Stengs doorstaat medische keuring bij Feyenoord, presentatie volgt snel

1908: Stengs doorstaat medische keuring bij Feyenoord, presentatie volgt snel

25 juli - 12:36
2

Calvin Stengs heeft de medische keuring bij Feyenoord doorstaan, meldt 1908. De aanvaller komt over van OGC Nice en wordt naar verwachting spoedig gepresenteerd.

De bliksemtransfer van Stengs werd van zondag op maandag binnen de 24 uur bekokstoofd. Een belletje van Arne Slot kreeg de aanvallend ingestelde speler zo ver om niet voor Royal Antwerp FC, maar voor Feyenoord te kiezen.

Zoals bekend stond de medische keuring van Stengs dinsdag op het programma in De Kuip en volgens het doorgaans betrouwbare medium heeft hij deze met succes doorstaan. De voorbereidingen voor de officiële aankondiging worden nu getroffen.

Naar verluidt betaalt Feyenoord een bedrag van zes miljoen euro voor Stengs, exclusief bonussen. De Rotterdammers nemen het salaris, ter waarde van 2,5 miljoen euro bruto, in zijn volledigheid over en daarmee wordt hij de absolutie grootverdiener in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!