Transfernieuws

'Portugezen melden zich: Heerenveen verlangt hoofdprijs voor jeugdinternational'

'Portugezen melden zich: Heerenveen verlangt hoofdprijs voor jeugdinternational'

19-07-2023 16:14

Milan van Ewijk staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Porto. Volgens de Leeuwarder Courant heeft de Portugese topclub zich al gemeld bij SC Heerenveen voor de 22-jarige rechtsback.

Van Ewijk maakte dit seizoen indruk bij Heerenveen en speelde zich zo in de kijker van meerdere clubs, waaronder Sporting Portugal en FC Augsburg. FC Porto is de laatste geïnteresseerde. Eerder was er al belangstelling van onder meer Anderlecht en Coventry City, maar die kregen een duidelijke ‘nee’ van de Friese club te horen.

Heerenveen wil de jeugdinternational niet zomaar laten gaan. Van Ewijk heeft nog een contract tot 2025 en de club vraagt naar verluidt een fors bedrag voor zijn diensten. Hoeveel, is echter nog niet bekend.

Of FC Porto wil voldoen aan de vraagprijs, is nog maar de vraag. De Portugezen moeten in elk geval flink in de buidel tasten als ze de rechtsback willen overnemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!