Transfernieuws

'Reijnders landt dinsdag in Milaan en tekent direct na keuring zijn contract'

'Reijnders landt dinsdag in Milaan en tekent direct na keuring zijn contract'

17-07-2023 08:35

Tijjani Reijnders tekent begin deze week nog zijn contract bij AC Milan, is de verwachting. De middenvelder van AZ landt later op maandag met het vliegtuig in Italië en zal de dag daarna zijn contract ondertekenen. 

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Reijnders dinsdag de medische keuring ondergaat en later op die dag zijn krabbel zet op een verbintenis. Milan deed twee keer een bod op de Nederlander en de Alkmaarders gingen daarmee akkoord: AZ ontvangt een bedrag van twintig miljoen euro inclusief bonussen. Reijnders maakte het afgelopen seizoen grote indruk in de Eredivisie en Europa en daarmee was de middenvelder onhoudbaar geworden.

AC Milan legde deze zomer al Ruben Loftus-Cheek vast en gaat na de bekendmaking van Reijnders verder met Yunus Musah: de speler moet overkomen van Valencia. Reijnders wordt bij de Rossoneri de opvolger van Santo Tonali, die voor een enorm bedrag naar Newcastle United vertrok. Het is in Alkmaar verder opvallend stil op de transfermarkt: de geruchten rondom Jesper Karlsson zijn ook enigszins gaan liggen.