Krastev pakt na 38 Eredivisie-minuten alweer zijn biezen in Friesland

Krastev pakt na 38 Eredivisie-minuten alweer zijn biezen in Friesland

24 januari - 12:24 Laatste update: 14:42
Eredivisie 0 Reacties

Het huwelijk tussen Filip Krastev en SC Cambuur is al na een half jaar ten einde. De Bulgaar kwam tot slechts 38 minuten in de Eredivisie en keert terug naar zijn eigenlijke werkgever Lommel SK, bevestigt de club uit Leeuwarden via de officiële kanalen.

Medio 2020 betaalde de Belgische club, die in handen van de City Football Group is, nog 2,3 miljoen euro om zich van de komst van Krastev te verzekeren. Bij Lommel SK kwam hij tot welgeteld nul optredens, daarnaast werd hij drie keer uitgeleend. Het avontuur in Friesland mislukte jammerlijk. In de Eredivisie mocht hij vijf keer invallen, waarin zijn bijdrage tot slechts 38 minuten beperkt bleef.

Doordat Krastev geen perspectief meer had op speeltijd is besloten dat de wegen van club en speler per direct scheiden. Aanvankelijk zou de huurdeal lopen tot het einde van dit seizoen. Bij Lommel ligt de Bulgaar nog vast tot medio 2025, alhoewel het er naar uit ziet dat hij direct opnieuw verhuurd wordt aan Levski Sofia uit zijn vaderland.

Het hoogtepunt voor Krastev beleefde hij tegen de amateurs van Ajax in de strijd om de KNVB Beker. Nadat hij eerst over de bal volkomen verkeerd raakte, kwam de bal op zijn hoofd terecht: vervolgens kon hij eenvoudig de bal binnenkoppen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie