'Toptransfer lonkt voor Gakpo: Manchester City, Liverpool en Bayern in de race'

'Toptransfer lonkt voor Gakpo: Manchester City, Liverpool en Bayern in de race'

24 januari - 10:32
Eredivisie 0 Reacties

Cody Gakpo staat voor een megatransfer. De PSV'er wekt de interesse van Manchester City, Liverpool en Bayern München, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. 

Na de verloren topper tegen Ajax (1-2) gaf Gakpo bij ESPN te kennen zijn contract bij PSV met een jaar te verlengen, maar alles wijst erop dat de vice-aanvoerder komende zomer uit Eindhoven vertrekt. Volgens Voetbal International heeft Gakpo al oriënterende gesprekken met Manchester City en Liverpool achter de rug. 

Bayern München is volgens het ED voor het tweede jaar concreet voor de PSV'er. Het spel is op de wagen, helemaal nu diverse topclubs tegen elkaar op gaan bieden om de handtekening van Gakpo. De huidige recordverkoop van PSV is Hirving Lozano, die voor veertig miljoen euro vertrok naar SSC Napoli. 

De kans is groot dat de buitenspeler zijn contract in Eindhoven tot medio 2026 gaat verlengen, waardoor Lozano waarschijnlijk uit de geschiedenisboeken wordt verdreven. "De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn hele interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de eerste stap is", zei Gakpo na PSV-Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie