Transfernieuws

'Inter schakelt door: Lloris opvolger Onana bij Italiaanse topclub'

'Inter schakelt door: Lloris opvolger Onana bij Italiaanse topclub'

07-07-2023 22:19 Laatste update: 23:01

Inter ziet in Hugo Lloris de opvolger voor Andre Onana, meldt L'Équipe. Het Franse medium laat weten dat de doelman van Tottenham Hotspurs al informele gesprekken heeft gehad met de Italiaanse club.

Officiële gesprekken en een concreet voorstel zullen binnenkort op de agenda komen. Lloris moet Andre Onana, die naar verwachting naar Manchester United zal vertrekken, vervangen als eerste keuze onder de lat. Naar verluidt tekent de oud-doelman van Ajax aankomende week een contract bij de ploeg van Erik ten Hag.

Lloris heeft recentelijk een aanbieding uit Saudi-Arabië afgewezen, ondanks een potentieel salaris van achttien miljoen euro per jaar. De keeper heeft aangegeven niet te willen verhuizen naar het Midden-Oosten. Sinds 2012 is Lloris de eerste keus bij Tottenham Hotspur en hij heeft in totaal 363 wedstrijden gespeeld voor de Londense club.

Naast de Fransman heeft de Serie A-grootmacht ook nog een andere doelman op het oog. Yann Sommer van Bayern München zou de beoogde optie zijn, mocht het binnenhalen van Lloris niet lukken. Sommer heeft al een lange carrière achter de rug met periodes bij FC Basel, FC Faduz, Grasshoppers en Borussia Mönchengladbach.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!