Transfernieuws

Update: Rabiot verlengt contract bij Juventus, Manchester United grijpt mis

Update: Rabiot verlengt contract bij Juventus, Manchester United grijpt mis

27-06-2023 15:22 Laatste update: 15:22

Ardrien Rabiot heeft zijn contract bij Juventus verlengd, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Eerder werd de 28-jarige middenvelder nog in verband gebracht met een overstap naar Manchester United.

Details over het contract zijn nog niet bekend, maar volgens Romano wordt de deal binnenkort officieel wereldkundig gemaakt. Na goede gesprekken met de club uit Turijn zou Rabiot hebben besloten te blijven, in plaats van een transfervrij exit uit Italië.

The Athletic meldde dinsdag dat Erik ten Hag Rabiot graag aan de selectie had willen toevoegen. De club zou al contact hebben gelegd met de zaakwaarnemer van de Fransman. The Red Devils lijken nu achter het net te vissen.

Rabiot beleefde een sterk seizoen bij De Oude Dame. In 32 competitiewedstrijden scoorde de spelverdeler acht keer en gaf hij vier assists. De prestaties van het team  waren minder succesvol. Juventus eindigde teleurstellend twaalfde en werd voor het derde jaar oprij geen kampioen.

Update: Inmiddels is de contractverlening bevestigd door Juventus. Op de clubkanalen wordt aangegeven dat Rabiot zijn handtekening zet onder een contract tot medio 2024.