Transfernieuws

Vermeer kijkt uit naar Eredivisie-rentree: 'Heb een goed gevoel over het plan'

Vermeer kijkt uit naar Eredivisie-rentree: 'Heb een goed gevoel over het plan'

23-06-2023 14:37

Kenneth Vermeer kijkt uit naar zijn rentree in de Eredivisie. De voormalig doelman van onder meer Ajax en Feyenoord mag zich komend seizoen melden bij promovendus PEC Zwolle en gelooft in het project van De Blauwvingers.

Vermeer reageert op de clubsite op de verrassende transfer. "Het voelt goed om terug te keren in Nederland in een voor mij bekende competitie bij een nieuwe club. Ik ken PEC Zwolle als een club die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal. Onder trainer Dick Schreuder is die speelwijze nóg belangrijker gemaakt en verder doorontwikkeld en dat past goed bij mijn eigen voorkeur. Ik heb een goed gevoel over het plan wat de club met mij en de andere keepers heeft en ik maak daar dan ook graag onderdeel van uit."

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is te spreken over de transferstunt in Overijssel. "Het is heel fijn dat we met Kenneth een zeer ervaren doelman aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Kenneth heeft een schat aan ervaring opgedaan in binnen- en buitenland waar we veel profijt van hopen te hebben. Daarnaast beschikt hij over veel leiderschapskwaliteiten. In onze ogen essentieel voor een doelman. Ik wil Kenneth veel succes wensen bij PEC Zwolle en daarmee zijn terugkeer in de Eredivisie."