Transfernieuws

'Chelsea-exit steeds dichterbij: Ziyech nadert akkoord met Saudische topclub'

'Chelsea-exit steeds dichterbij: Ziyech nadert akkoord met Saudische topclub'

19-06-2023 08:46

De transfer van Hakim Ziyech van Chelsea FC naar Al Nassr komt steeds dichterbij. Fabrizio Romano meldt dat de Marokkaan dichtbij een persoonlijk akkoord is met de Saudische topclub.

Romano en Footmercato maakten zaterdag al bekend dat Ziyech in de belangstelling staat van Al Nassr. Chelsea, waar Ziyech nog een contract heeft tot medio 2025, hoopt dat de transfer volgende week afgerond kan worden. Romano verwacht dat de oud-Ajacied volgende week een contract zal ondertekenen bij Al Nassr, de club waar ook Cristiano Ronaldo onder contract staat.

Ziyech kwam afgelopen seizoen, mede door blessures, slechts tot achttien Premier League-optredens. Daarin was de technisch begaafde linkspoot goed voor drie assists. In totaal speelde de Marokkaanse middenvelder annex aanvaller 107 duels voor de Londenaren. Daarin scoorde hij veertien keer en gaf hij dertien keer een assist.

Het contract van Ziyech bij Chelsea loopt nog tot medio 2025. Het is onbekend wat Al Nassr gaat betalen voor de Marokkaans international.